Home

KLANTEN

VAN ATTA DE TOLK

Atta de Tolk is een veelzijdige kunstenaar.

Hij is een schrijver, een woordkunstenaar en een verhalenverteller.

Hij had de eer om op te treden voor tal van internationale opdrachtgevers, en hij zorgt er altijd voor dat het een unieke ervaring is.

Het is Atta’s missie om iedereen te inspireren om zich te focussen op kern van hun diepste ambities.

Of hij nu optreedt in een zakelijke of culturele omgeving, zijn intense en persoonlijke manier van communiceren en presenteren zal je gegarandeerd energie geven en jouw aandacht richten op het juiste doel.

In deze wereld vol sociale bubbels, ziet Atta het als zijn taak om bruggen te bouwen en om verschillende werelden te verbinden met elkaar. Als het gaat om zijn eigen kunst en kwaliteit, is Atta zeer veeleisend en levert hij het ene na het andere meesterwerk.

Atta is geboren in Damascus, Syrië in 1984 en vluchtte op jonge leeftijd met zijn ouders naar Nederland. Ze belandden in asielzoekerscentra en vluchtelingenprojecten. Nadat zijn ouders scheidde, leefde hij een deel van de tijd bij zijn vader in een achtergestelde buurt en de rest van de tijd bij zijn moeder in de middenklasse. In beide buurten leerde hij over verschillen tussen bevolkingsgroepen en sociaal-culturele gewoontes.

Sindsdien heeft hij zijn observaties geuit in de vorm van hiphop en spoken word. Hij werd daarmee de stem van mensen die nooit de kans kregen om zichzelf te uiten. Zijn kunst werd erkend door vele media-outlets, wat resulteerde in een totaal van meer dan 3 miljoen views online en optredens op verschillende podia voor tienduizenden mensen.

Atta richtte daarnaast een jeugdtalentcentrum op, gericht op de ontwikkeling van vaardigheden die jongeren helpen om zelfverzekerder, positiever en misschien zelfs een kunstenaar te worden. Het heeft ertoe geleid dat Atta verschillende gemeenten heeft mogen adviseren. Hij combineerde zijn levenservaring met zijn kunst om bruggen te slaan tussen organisaties en burgers.

Verhalen vertellen is een heel oud gebruik dat met de tijd beter wordt. Atta komt voort uit een lange lijn verhalenvertellers en hij bedacht een nieuwe manier van Storytelling voor bedrijven en organisaties waardoor de mensen zich beter kunnen identificeren met uw merk of verhaal

Atta haalt energie uit het feit dat zijn kunst mensen helpt om de tegenslagen in hun leven te overwinnen. Het is zijn doel om met zijn kunst positieve energie over te brengen en van de wereld een betere plek te maken, woord voor woord.

WAT IS SPOKEN WORD?

Spoken word

Spoken Word is een recht voor zijn raap kunstvorm.
Hiermee spreekt Atta over alle mogelijke zaken, op vele verschillende manieren.
Atta doet dit als losse kunststukken, maar ook op evenementen.
Prima geschikt als frisse opening, opschuddende intermezzo maar Atta’s welbekende specialiteit is een ter plekke geschreven spokenword als afsluiting van uw evenement.
Alles wat naar voren kwam zult u terugvinden in zijn performance, en het is een leuke optie om de tekst te delen na uw evenement.
Garantie: U zult Atta de Tolk zijn optreden nooit meer vergeten.

WAT IS STORYTELLING?

Storytelling

“Storytelling is het vormen van het waarom, het verbeelden van de bedoeling
Het beschermt de kern en herinnert je aan de roeping
Het bewaart herinneringen in een kluis en maakt ze vloeibaar
Het enerveert de energie, positioneert de passie voelbaar
Voel maar! Het verhaal bepaalt het totaal
Het is het kompas en het komt pas als je het her en der herhaalt”

Storytelling is de beste manier om een verhaal te vertellen
U verkoopt geen product, u verkoopt een gevoel
U heeft een verhaal, u heeft een doel
Breng ze samen, gebruik storytelling als tool

REVIEWS

Hans Kennepohl

Program Director Debatecentre Arminius Rotterdam
“Atta de Tolk is een fantastische afsluiter van elk evenement. In zijn 'samenvattingen' die eigenlijk kunstwerken zijn volgen de woordvondsten elkaar snel op, terwijl hij tegelijkertijd ook goed de emotionele kern van een congres kan raken. Boeken deze man! ”

Gemeente Amsterdam

Afdelingsmanager Integratie
“Een hele goede samenwerking met Atta de Tolk. Een prachtig verhaal als afsluiter op ons Inburgeringsevent.“

Bart Romijn

Directeur Partos, Brancheorganisatie voor NGO’s.
"Ik ben enorm onder de indruk van hoe Atta een samenvatting kon maken van de 20 presentaties op onze avond, de energie wist te vangen en terug te geven aan de groep. Ik ben erdoor geinspireerd en heb er energie van gekregen."

MEDIA

CONTACT

FOLLOW ATTA DE TOLK

#attadetolk

 

Start a conversation

info@attadetolk.nl

+31647109815

Social

Copyright © 2020 ATTADETOLK